zindelijk worden

Zoë: ‘’mama ik heb geplast, alles is nat’’. SHIT weer die luier doorgelekt en alles nat. Terwijl papa en mama steen, papier, schaar aan het spelen zijn (wie die luier nu weer mocht doen) had jij hem alweer uitgetrokken en ergens op de vloer neergelegd. Zoë is een goede drinker en dat was te merken in de luiers, die waren namelijk niet aan te slepen. Ik was er dan ook helemaal klaar mee en besloot dat het tijd werd voor Zoë om zindelijk te worden.

Maar goed hoe pak je nou zoiets aan? Ik had 6 dagen achter elkaar vrij en besloot er dan ook vol voor te gaan. Ik had voor tips and tricks op internet gekeken en vond zo de zindelijkheidsbox. Met deze box maak je het zindelijk worden een feestje! De enige voorwaarde is wel: je moet een week vrijmaken en hier je volledige aandacht aan besteden. Het vraagt veel aandacht maar na deze week is jouw kindje overdag zindelijk!

De box bevat instructiekaarten, trainingsprogramma, zindelijkheidsschema en stickerschema’s. Wat ik vooral superfijn vond was de support voor de ouder/ouders. De instructiekaarten loodsen je door de dagen heen en bevatten goede tips and tricks. Ik wil er niet al te diep op ingaan welke deze dan zijn. Ik zeg schaf er zelf eentje aan en zie het zelf!

Door de box introduceer JIJ het zindelijk leren worden en wacht je dus niet perse totdat jouw kindje ‘’het zelf aangeeft’’. Je moet je dus goed bedenken of jij wilt wachten tot je kindje zelf aangeeft er klaar voor te zijn of op dat jij er zelf klaar voor bent (net als ik).

Nu dat Zoë voor haar 2,5 jaar zindelijk is zie ik veel voordelen. Het bespaart ons thuis veel frustratie, natuurlijk ook geld! Goed voor het milieu en ik heb een trots meisje thuis lopen met enorm veel zelfverzekerdheid.

Nieuwsgierig geworden? Kijken dan even op hun website! liefs Maxim

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *