weekendvibes

Dat tijd onbetaalbaar is weten we allemaal. 12 juni werd Zoë gewoon alweer 20 maanden oud! Even een emotioneel momentje voor deze moeder toen ze hierachter kwam op kantoor. Sinds 1 februari ben ik begonnen met mijn stage bij Bugaboo International, superleuk maar ook erg druk. Ik had besloten het bloggen voor mijn eigen website even op een laag pitje te zetten, maar nu ik in de ‘afrond’ fase zit van mijn stage ga ik het weer helemaal oppakken!

Even over dat tijd onbetaalbaar is.. vorig weekend heb ik mijn ogen weer uitgekeken. Samen met Zoë en Michiel heb ik een superlekker weekend gehad. Zondag zijn we naar de tuinenmarkt in Noordwijk-binnen geweest en hebben wij daarna heerlijk genoten op het strand. Omdat ik nu 4 dagen in de week werk voel ik mij altijd extra gemotiveerd om er iets moois van te maken tijdens het weekend. Dus daar gingen wij met Zoë naar het strand, wij gaan eigenlijk altijd naar Witsand of De Zeemeeuw (tip,tip,tip). Zoë vindt het heerlijk om lekker buiten in speeltuintjes te spelen daarom besloten wij naar De Zeemeeuw te gaan! Hier hebben ze namelijk een supermooi speeltoestel.

Met haar 20 maanden loopt ze mooi alle kinderen van 3-4 jaar voorbij! Ze kent het speeltoestel op haar duimpje en papa en mama heeft ze dan ook niet nodig! Men wat wordt ze ineens groot.. De afgelopen weken heeft ze enorme mentale sprongen gemaakt, zo kan ze steeds meer woordjes zeggen en soms zelfs (kleine) zinnetjes, wilt ze absoluut niet meer in de kinderwagen: mammie lopen, zegt ze dan en wordt ze heel zelfstandig met bijv. aankleden, tandenpoetsen, en eten. Uiteraard is het ook af en toe een enorme flapdrol en wil ik haar echt weleens achter het behang plakken. Zo is het woord ‘nee’ nog steeds erg lastig.

Wij genieten echt heel bewust van onze dochter en de momenten die wij samen met haar hebben, ook omdat wij beiden gewoon fulltime werken. Verbaasd was ik dan ook afgelopen weekend dat er ouders zijn die totaal geen aandacht aan hun kinderen besteden. Het is natuurlijk niet aan mij om iemand ander te vertellen hoe ze hun kind moeten opvoeden, maar ik zie het steeds meer ouders die hun kind in de speeltuin ‘dumpen’, zelf gaan zitten op het terras met een wijntje om vervolgens de hele middag op hun smartphone te zitten. Ik vind dit zooo niet kunnen! Zo ik heb mijn shout-out weer gedaan voor deze blog haha. wellicht weer een onderwerp voor een volgende keer. Ik wens jullie voor nu allemaal een mooie week toe! Oh en zijn er nog bepaalde dingen die je graag zou willen lezen/zien op de blog? Let me know!!

 

Groetjes, Maxim

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *