Picture perfect

Het is natuurlijk alweer eind januari, dit betekend voor mij altijd terugkijken naar alle mooie momenten van het afgelopen jaar. Wanneer ik door mijn foto’s van 2017 kijk kan ik het niet helpen om een enorme glimlach op mijn gezicht te toveren. Met als kers op de taart de foto’s van onze vakantie in Florida, daar geniet ik helemaal van!

Leuk al die mooie foto’s, maar is het niet veel leuker om ook daadwerkelijk wat mee te doen?! Ik wilde als verrassing een foto afdrukken om aan de muur bij mijn ouders thuis te hangen. Ik mocht van fotofabriek.nl een canvasdoek laten bedrukken met een foto naar keuze. De foto op canvas wordt bij Fotofabriek gedrukt op een doek van 100% katoen. Dit samen met de 12 kleuren die zij gebruiken tijdens het drukken is de canvas van zeer hoge en vooral mooie kwaliteit.

Doordat Fotofabriek gebruik maakt van een gratis softwarepakket om je foto’s vorm te geven (en bewerken), is het maken van een foto op canvas een fluitje van een cent (vooral lekker voor alle drukke mommy’s onder ons). Wat moet je doen?

  1. Open de online editor.

  1. Upload een (OF meerdere!!) foto (‘s) die je wilt gebruiken voor je canvas.
  2. Plaats je foto op het canvas (deze kun je dus ook bewerken).

  1. Klik op ‘bestel product’.

Vervolgens wordt je canvas binnen no-time bij jouw thuis bezorgd. Ik ben in ieder geval enorm enthousiast met het resultaat (en ik weet zeker mijn ouders ook!). Mooie foto’s horen in een lijstje of aan de muur.. niet in een mapje ergens op je computer! Wat vinden jullie van het resultaat?

P.S. nu 20% korting op alle wanddecoratie! Tip van flip: leuk om te geven voor valentijn!

Liefs, Maxim

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *