Ons verhaal

Ik weet het nog goed, vorig schooljaar liep ik tijdens mijn tentamens en stage al een aantal dagen met buikpijn rond. Niets ernstig maar wel vervelend, vooral voor het slapen gaan nam de pijn toe. Mijn vriend zei constant dat ik naar de dokter moest gaan. Maar ik dacht alleen maar wanneer dan? Ik was druk en dacht dat het stress was. Uiteindelijk zat ik bij de dokter en vertelde mijn verhaal. Hij controleerde mijn buik en… ja hoor; ik was 11 weken zwanger. Een klein “I didn’t know I was pregnant” momentje.

 

Op het moment dat ik hoorde dat ik zwanger was stortte mijn wereld in, maar ik moest al snel schakelen. Naast de belangrijke keuze of we dit kindje gingen houden kwam er een overvloed aan vragen in mijn hoofd. Hoe ga ik dit doen met school? Is mijn studentenleventje nu voorbij? En bedenk zo nog maar honderd vragen. Dat wij dit kindje zouden houden was al snel duidelijk, het was onwijs welkom, maar toen begon het plannen, regelen, passen en meten pas echt!

Als gastblogger voor What’s on mama’s mind schreef ik dit artikel over studeren met een baby, samenwonen en het jonge moederschap. Wil je het hele artikel lezen? Klik hier!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *