oei ik groei!

Maandag 18 december – mama, mama, mama ik sta de laatste tijd helemaal in het middelpunt van Zoë. Ze hangt aan mij als een klein koala jong en wijkt echt niet meer dan twee meter van mijn zijde.. Nee Zoë is niet het soort dreumes dat kan gaan spelen in de woonkamer en genoegen neemt met oogcontact, ze wilt continue fysiek contact, kruipt op me schoot, wilt opgetild worden, achtervolgt mij continue en is emotioneel een wrak haha. Welkom sprong 9: Principes!

Tijdens deze sprong kan ik echt zien dat Zoë geen baby meer is maar een echte dreumes. Er breekt een nieuwe fase aan en ik moet er nog eventjes aan wennen.. Zoë heeft altijd al last gehad van sprongentjes maar deze is tot nu toe wel echt ‘extreem’. Van papa wilt ze helemaal niets hebben, ik sta er dus ‘alleen’ voor. Ondanks ik soms echt denk ‘kind ga toch even lekker op jezelf spelen’ kan ik ook keihard om haar lachen! Zo moest ik vorige week naar de wc en wie komt daar aangehobbeld.. Zoë.. Ze komt dan nog geen 10 cm voor me in de wc staan (het liefste kruipt ze zelfs dan nog op schoot). Wanneer ik dan klaar ben moet Zoë uiteraard ook nog even in de wc kijken en het liefste ook nog de bril naar beneden doen.. nou jongens hoe stom ook ik lig dan helemaal gevouwen.

Het overdreven lief en overdreven ondeugend doen vind ik ook heerlijk, hoe is het toch mogelijk, het gaat allemaal zo snel! Tijdens deze sprong vind ik het wel een echte uitdaging om te kijken waar Zoë nu echt behoefte aan heeft.. Volgens oei ik groei zitten we nu op het hoogtepunt van de sprong en hebben we nog maar 19 dagen te gaan! (whoehoee yeah!) Volgende week gaan we natuurlijk op vakantie dus ik ben heel erg benieuwd naar wat er allemaal nog komen gaat. Ik wens iedereen een fijne week toe en alvast fijne feestdagen!

 

Liefs, Maxim

p.s. vergeet ons niet te volgen op Instagram!! Meandbabyzoe_

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *