Let’s mermaid!

Hiep hier hoera Zoë is alweer bijna 2 jaar! En uiteraard gaan we dat ook dit jaar weer ‘groots’ vieren. Het thema: let’s mermaid! Je kan denken moet dat nou echt een thema feestje voor een tweejarige? Niets moet, alles mag en wij doen het gewoon omdat wij het leuk vinden.

Alweer een tijd geleden liep ik in de Xenos waar een aantal van de feestartikelen in de aanbieding waren ik keek wat rond en zag daar allemaal superleuke zeemeermin bakjes, bordjes en servetjes. Ik besloot daar en toen dat dit het thema ging worden. Met alleen bordjes, bakjes en servetjes kom je er niet, dus al snel ben ik online verder gaan kijken voor ballonnen, slingers, cake toppers, cupcake sets en nog veeeel meer! Wil jij voor je kindje ook een te gek mermaid feestje? Hieronder mijn tips voor de leukste decoratie!

 

Mijn eerste tip heb ik eigenlijk al genoemd dat is de Xenos! Ook op hun webshop kun je bekertje, servetjes, bakjes, prikkers, ballonnen en tape verkrijgen.

Al snel ben ik uiteraard online gaan kijken om te zien wat het aanbod is voor een feestje met het thema: let’s mermaid. Ik kwam uit bij de webshop van partydeco.nl. Zij verkopen feestdecoratie van het merkje: meri meri, super leuk maar eerlijk, best prijzig! Ik besloot daarom maar een aantal dingen te bestellen. Ik kocht de slinger met: let’s be mermaids, de cupcake set, een caketopper en de mini mermaid pinata! Deze pinata is trouwens gevult met confetti en plaktattoos, weer eens wat anders dan snoep.

 

 

Tip drie; zoals ze het zelf al zegt op de website: Met de stickers en DIY-materialen van Naamelijk gaat geen feestje ongemerkt voorbij! Naamelijk verkoopt raamstickers en super toffe gepersonaliseerde stickers voor op je glazen, taart plateau of vlaggetjes. Voor Zoë haar feestje maakte ze uiteraard alles in mermaid style!

Mijn laatste tip is er eentje waar niet alle moeders even gecharmeerd van zijn maar iedereen kent het: aliexpress.com. Ik heb gewoon in de zoekbalk mermaid party ingetypt en voila 100 party props! Ik kocht hier vooral ballonnen, slingers en ander decor.

 

Dit was hem alweer! Liefs, Maxim

 

p.s. Hoe lief is deze foto van vorig jaar!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *