Just the two of us in: Mallorca

Hi peeps, daar zijn we weer terug van onze vakantie in Mallorca! Tijdens mijn vakantie in Mallorca kreeg is zo enorm veel lieve berichtjes maar ook vooral veel vragen over ons last minute tripje. Deze blog ga ik daar een beetje meer aandacht aan besteden.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes met dat veel moeders respect voor mij hadden dat ik alleen met mijn kleine meid op vakantie durfde. De woorden super stoer kwamen ook regelmatig voor in mijn dm haha. Maar eerlijk is eerlijk, Zoë is een super lief meisje en echt heel makkelijk. Het was uiteraard jammer dat papa niet mee kon, maar met z’n tweetjes hebben we het prima gered! Om maar even op een veel gestelde vraag terug te komen, uiteraard is er gekeken naar een data wanneer papa wel meekon maar of de prijzen waar belachelijk hoog (serieus meer dan het dubbele) of ik kon niet weg i.v.m. mijn studie. Het was nu of nooit en heb toen besloten na veel overleg en vooral support om maar gewoon te boeken.

En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Ik heb enorm genoten met mijn kleine diva. Zoë wordt al een echte peuter, kletst de oren van mijn lijf en heeft zich vreselijk goed gedragen. Eerder zei ik het al op Instagram ik ben enorm trots op haar. We zaten in een ‘’bejaarden’’ hotel met toch wel veel oudjes van de oude stempel je kent het wel: ‘’de jeugd van tegenwoordig’’. Maar deze mensen kwamen wel mooi dagelijks naar ons toe gelopen in de eetzaal om mij te vertellen hoe keurig ze Zoë wel niet vonden, een kind met een voorbeeldige opvoeding haha. En stiekem deed mij dit echt wel goed, want wanneer je alleen op vakantie gaat met je kleintje ben je toch een beetje bang dat ze zich misschien gaat misdragen, maar niets is minder waar ze deed het GEWELDIG!

Hoe we het hebben gehad? Het was echt heerlijk, en daar is niets aan gelogen. Het was continue 28 graden met zon. Het hotel was supermooi en het personeel erg vriendelijk. Ik ging er heen met de gedachten: niets moet alles mag. Ik kon ongegeneerd om half 9/9 uur naar bed, en ’s middags wanneer Zoë haar slaapje deed kon ik lekker zitten op het balkon met een boek. We zijn samen zelfs een ochtendje naar Palma geweest om lekker te winkelen. Zoë en ik hebben genoten van het strand en de zon. En nu gaan we ons klaarmaken voor een knal feestje want Zoë wordt vrijdag alweer 2!!!!

 

Liefs, Maxim

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *