Jarige Jet

Het is vandaag maandag 16 oktober en terwijl Zoë lekker op bed ligt heb ik eindelijk weer eens tijd om een blogje te schrijven! Afgelopen donderdag werd Zoë 1 jaar en wat was dat een bijzonder maar vooral ook emotioneel moment. Ik heb namelijk op het moment geen baby meer in mijn huis rondlopen, (oh ja dit kun je dus letterlijk nemen want Zoë is een week voor haar eerste verjaardag begonnen met lopen) maar een dreumes! En ik vind dit zelf persoonlijk nogal een dingentje.. Ze kan zich nu namelijk steeds beter redden ‘’in haar eentje’’.

Gisteren hebben wij Zoë’s verjaardag gevierd met vrienden en familie en oh boy wat is Zoë verwend!! Zoveel leuke cadeautjes, echt niet normaal! Maar wat zijn nou de cadeaus waar jouw 1-jarige echt wat aan heeft? Ik heb een klein lijstje gemaakt met mijn favoriete cadeaus voor Zoë.

  1. Loopwagen

Wij hebben hem thuis al een tijdje staan omdat Zoë snel was met lopen. Het is gewoon superleuk en het helpt je kindje eventueel met de eerste stapjes. Voor Zoë hebben wij lekker meisjesachtig een poppenwagentje gekozen, zodat ze ook later nog iets aan het wagentje heeft wanneer ze met haar pop gaat spelen.

  1. Bekleding voor de poppenwagen

Zoë vindt het geweldig! In-uit, in-uit ze is er zo zoet mee. Deze bekleding wordt met liefde en helemaal custom op maat gemaakt voor jouw poppenwagen bij De Poppenkraam.

  1. Boekjes

Je kan er niet genoeg van hebben, boekjes! Wij hebben weer een hele selectie gekregen voor Zoë haar verjaardag. Leuk voor nu maar uiteraard ook leuk voor later!

  1. VTECH

Zoë heeft van haar ooms de VTech Baby Lanceer en Leer Ballenbaan gekregen. Dit was het eerste cadeau wat Zoë mocht uitpakken gisteren en ze had gelijk geen aandacht meer voor de andere cadeaus. Gevraagd werd: Zoë wil je nog meer cadeaus uitpakken?! Waarop madam doodleuk nee zei en knikte! Met dit spel leert je kleintje op een interactieve manier kennis te maken met cijfers, muziek, kleuren en dieren. Niet alleen Zoë vindt hem leuk maar mama ook!

  1. Mama’s favoriet: Bergstein laarsjes

Hoe leuk zijn deze regenlaarsjes in maatje 19. Van de winter lekker door het bos wandelen, en in de plassen stampen. Je hebt ze in verschillende kleurtjes wij hebben gekozen voor koraal.

 

Maar wat vindt Zoë nu eigenlijk zelf het leukste cadeau? Zoë is helemaal gek op Pip van Woezel en Pip! Ze heeft dan ook een interactieve Pip gekregen en die twee zijn nu niet meer van elkaar te scheiden. Maar dat verraden de eerste foto geloof ik al een beetje!

 

 

liefs, Maxim 

 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *