Gezellige huisje NO~306

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Maxim, 23 jaar en mommy van Zoë. Samen met mijn vriend Michiel, onze dochter Zoë en poes Snoopy woon ik in Noordwijk aan Zee in een gezellig huisje aan de boulevard.  

Waarom deze blog?

Tijdens mijn vaders verjaardag hadden mijn familie en ik het over Instagram. Ja dat platform waar we allemaal op kijken en onze mooiste foto’s plaatsen. In mijn geval misschien wel mijn ”verslaving”.. het misschien wel uren lang scrollen (ik geef dit liever niet toe geloof me), hartjes geven en de mooiste foto’s uploaden van mijn dochter. De waarom vraag kwam al snel aan bod en heel eerlijk ik had geen antwoord..

Dat mijn leven af en toe geleid werd door Instagram durf ik nu wel toe te geven (heel eerlijk het is ook wel een erg leuk social media platform). Maar de druk van het constante perfecte plaatje uploaden ligt af en toe erg hoog, terwijl het moederschap af en toe keihard kan zijn. Het praten over.. of laten zien van deze momenten is vaak een groot taboe. Op deze blog wil ik graag schrijven over het (jonge) moederschap en alle leuke maar ook minder leuke momenten die er in ons gezellige huisje afspelen. Zelf vind ik het erg fijn om te weten dat andere moeders hier ook mee strugglen en dat ik niet de enige ben, laat gerust een berichtje achter dit vind ik super leuk!

 

liefs Maxim

 

Share:

3 Comments

 1. May 3, 2017 / 5:11 am

  Hi Maxim, wat leuk dat je een blog bent gestart. Hier nog een Instagram verslaafde haha. Het klopt dat je op Instagram vaak geneigd bent om alleen perfecte plaatjes te uploaden maar uiteraard is het moederschap niet alleen maar geweldig, soms is het echt flink aanpoten en ja daar komen heus wel eens tranen bij kijken. Ik hoop dat je via je blog zowel de prachtmomenten van het moederschap kunt vertellen maar ook je ei kwijt kunt over de moeilijkere momenten.

 2. Pauline
  May 6, 2017 / 10:22 am

  Superklein lieve Maxim! Xx

 3. May 6, 2017 / 10:23 am

  Super leuk bedoel ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *