fashionable in our way

Een tijdje geleden heb ik gevraagd of jullie het leuk zouden vinden om meer te lezen over kindermode en dan vooral over de outfitjes die ik aantrek bij Zoë. Jullie reageerde met een positieve ja! Al eerder ben ik in het kastje van Zoë geweest via kindermodeblog en ook deden we mee aan hun rubriek 7days/7ways.

Ondanks je het misschien al eerder hebt gelezen ga ik het hier toch nog een keertje vertellen. Kindermode wat betekent dit voor mij? Toch wel echt heel erg veel! Het is een compleet uit de hand gelopen hobby en ik ben er iedere dag mee bezig. Maar waar komt deze uit de hand gelopen hobby vandaag?! Toen ik 15 jaar was studeerde ik small business retail management (ik heb toen een ondernemingsplan geschreven voor mijn eigen kledingwinkel), en zo kreeg ik mijn bijbaantje bij de Mango. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met visual merchandising en ik vond dit helemaal te gek! Al het geld dat ik daar verdiende ging letterlijk zo weer terug de Mango in, want ik kocht me helemaal ziek. Ik hou gewoon erg van kleding, mode en styling, waar ik voorheen veel voor mezelf kocht (en dan bedoel ik echt veel!) doe ik dit nu voor Zoë. Voordat ze überhaupt geboren was lag er al voor een weeshuis aan kleding in de kast.

Wat ik aan kinderkleding het allerleukste vind zijn de prints, kleuren, details en gewoon de diversiteit. Je raakt nooit uitgekeken and I JUST LOVE IT ALL!!

Zoë’s stijl zal ik omschrijven als gewoon weg divers. Ik hou van mega tuttige meisjes dingen zoals een roze tutu met classic vestje tot enorm stoer en urban, maar dit is ook te zien op ons Instagram account. Het liefst scoor ik mooie basic items. Zo hou ik enorm van MINGO en Graylabel, (ja het is iets duurder maar de kwaliteit is er ook naar) en stijl ik dit af met leuke prints en toffe schoentjes. Wat Zoë’s stijl echt Zoë maakt zijn denk ik haar haarbandjes. Ik vind het zo leuk en het maakt haar outfit naar mijn mening helemaal af.

 

liefs, Maxim

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *