De studerende moeder

Regelmatig krijg ik verschillende vragen van moeders; hoe ik het doe, studeren met Zoë. Ik geef dan met veel liefde antwoord op hun vragen. Zelf ben ik ook altijd erg nieuwsgierig hoe andere studerende moeders het moederschap nu precies combineren met hun studie. Daarom ben ik nu de volgende rubriek gestart ‘de studerende moeder’. Hier laat ik andere moeders hun verhaal vertellen om jullie te inspireren.

Ik ken zelf weinig meiden die studeren met een kindje, wanneer ik er eentje voorbij zie komen op Instagram ben ik altijd mega enthousiast. De moeders die ik jullie aankomende weken ga voorstellen volg ik allemaal zelf en ik ben mega onder de indruk hoe zij het moederschap met hun studie combineren.

 

‘’Ouderschap als topsport, en de medaille voor het in 100

bochten wringen gaat naar de studerende moeders’’. -Loesje-

 

Mijn verhaal kennen jullie, ik was 22 jaar en kwam er na 3 maanden pas achter dat ik zwanger was van onze dochter Zoë, dit terwijl ik midden in mijn studie Communicatie zat. Je zult lezen dat een aantal moeders uit mijn rubriek er bewust voor kozen om zwanger te raken tijdens hun studie.

Oprecht hoop ik dat jullie net als mij geïnspireerd raken van deze powervrouwen!

Veel liefs, Maxim