De Negenmaandenbeurs

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef, mijn vriend vroeg mij dan ook laatst: ‘’Max, wat gaan we met je domeinnaam doen’’? Ik moest er even over nadenken maar vond het erg lastig.. mijn inspiratie is namelijk een beetje op wat betreft ‘’the young momlife’’. Mijn antwoord was dan ook: ”laat het maar voorbij gaan, ik weet even niet meer zo goed of een blog nog wel bij mij past”. Hij vond dit zonde en gaf mij een week om erover na te denken. Ik heb toen toch maar besloten mijn domeinnaam te houden. Al kunnen we Zoë niet meer echt een baby noemen blijft mijn site www.meandbabyzoe.nl gewoon bestaan!

Maar waar ga ik dan over schrijven? Schrijven vind ik heerlijk, ik doe niet voor niets een Communicatieopleiding maar waar ligt mijn passie? Ik vind het heerlijk om te werken met kindermode en ga vanaf 1 maart dan ook werken bij Suus & Suus in Noordwijk! Ook trekt duurzaamheid mij enorm en beauty. We gaan dus even lekker in de mix wat betreft mijn blog! Woensdag was ik trouwens uitgenodigd voor het exclusieve media-event van Thule op de Negenmaandenbeurs. Op de stand waren allemaal andere leuke moeders die ik via Instagram ken. Superleuk dus! Xelly Cabau van Kasbergen was erbij om ons de ‘Thule Sleek summer Look’ te tonen. Het was allemaal weer super goed geregeld en de prosecco smaakte heerlijk zo op de vroege ochtend haha.
Uiteraard ben ik ook nog even een klein rondje gaan lopen. Hieronder mijn favoriete stands van de beurs! Mocht je dus nog langs de Negenmaandenbeurs gaan, neem dan zeker even een kijkje.

  • Woezel en Pip baby

Woezel en Pip, wie kent ze niet?! Dit jaar staan ze met hun eigen babyboetiek op de beurs. Je kunt hier de allernieuwste producten vinden van hun baby-collectie. Het is puur het is simpel, teder en aaibaar! Daarnaast maak je kans op een jaar lang gratis Etos Woezel & Pip luiers.

  • Ammehoela

Gek op kindermode!? Dan moet je hier echt even langs gaan. Ammehoela maakt super leuke kinderkleding en staat voor eigenzinnigheid. Ze richten zich op kinderen van 0-10 jaar oud. Iedere collectie is met zorg ontworpen met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten en hand geïllustreerde prints. Voor mij ook erg belangrijk, alles is gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.

  • De Kleine Keuken

Biologische maaltijden voor baby’s en peuters/kleuters! 5 producten 10,- need to say more!?

  • Kidooz

Kidooz verkoopt baby- & kinderkleding van accessoires tot invulboeken. Alles is voornamelijk biologisch en duurzaam! Voor Zoë kocht ik een paar superleuke haarspeldjes en regelaarsjes met leopardprint (LOVE!!)

En vergeet natuurlijk niet even de Thule stand te bekijken en hun nieuwe Thule Sleek black-on-black kinderwagen te bewonderen!

Liefs Maxim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *