BAD MOMS

Kennen jullie de geweldige comedy BAD MOMS al? Zo niet zeker even kijken! De film: Amy Mitchell is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Op een dag is de maat vol en besluit ze samen met twee andere moeders vanaf die dag door het leven te gaan als ‘bad moms’. Ze gaat helemaal los en maakt van haar leven een feestje.

Ik hoor je denken leuk Maxim, maar wat wil je hier nu precies mee? Uiteraard ben ik het leven als moeder niet zat en ben ik ook niet van plan om ‘de bad mom’ uit te gaan hangen maar na het zien van deze film ben ik wel weer gaan denken.. Ik heb het er al eens eerder over gehad als moeder anno 2018 word er zoveel van je verwacht. Ik hoor het vaak moeders die overwerkt, moe of gestrest zijn. Als moeder is het super belangrijk dat je wat extra tijd voor jezelf neemt, even niet moeder bent maar in mijn geval gewoon Maxim.

Anyways.. moraal van het verhaal CHILL OUT, voetjes op de bank, Netflixje aan en kijk bad moms. Misschien raak jij ook geïnspireerd!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *