4x mijn favoriete plekjes voor en met Zoë!

Terwijl ik deze blog schrijf zit ik op een van deze plekjes, maar daar straks meer over! Zoë is een echt DOE kind. Dagen met slecht weer zijn dan ook op ze zachts gezegd hell haha. De hele dag thuis zitten is geen optie en ik ga er dan ook graag op uit. Maar waar ga je naartoe met een peuter? Ik ben hier totaal niet mee bekend behalve Monkey town dan.. maar persoonlijk doe je mij daar geen plezier meer. Daarom voor jullie mijn 4 favoriete plekjes voor en met Zoë.

  • Kinderspeelcafe Zandbak!

Stipt op 1, jongens hier hebben Zoë en ik echt wel behoorlijk wat uurtjes vertoeft. Het is een binnenspeeltuin Monkey town achtig maar kleinschalig en gewoon in Noordwijk. Er is UITERAARD ook een zandbak binnen. Zoë vindt het geweldig en ik ook.

Kinderspeelcafé Zandbak
  • Meneer Paprika Haarlem

Echt superleuk, ben er gisteren weer geweest met Zoë. Een speelgoedwinkel met Café! Je kunt er heerlijk ontbijten of lunchen terwijl je kindje kan spelen. Er staat een 5 meter lange Thomas de trein-tafel, verkleedkist en allemaal mooi houtenspeelgoed.

Meneer Paprika
  • Winterwonderland Noordwijk

Het Zuiderbad in Noordwijk veranderd tijdens de wintermaanden in een waar winter wonderland! Er is een schaatsbaantje waar zelfs de aller kleinste al kunnen schaatsen. Verder super lekker eten van Hollandse pot tot Zwitserse kaasfondue en vergeet de chocomelk niet! Geen fan van schaatsen? Je kunt er ook heel veel leuke spelletjes spelen!

Noordwijk Winter Wonderland
  • Monkey Town

Ja daar is hij dan toch in mijn top 4.. Mij doe je er dan misschien wel geen plezier mee (vooral mijn oren niet) maar Zoë geniet hier intens! En daarom kan hij niet ontbreken in mijn top 4.

Liefs, Maxim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *